Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Appingedam

Datum: 15 december 2017
Aanvang: 10:00 uur
Locatie: Bibliotheek Appingedam

Ouder & Kind Café

Een fijne plek voor een kop koffie en een praatje met ruimte voor je kindje om te spelen. Het Ouder & Kind Café is een gratis activiteit speciaal voor ouders en kinderen van 0-4 jaar. Je ontmoet er andere ouders van jonge kinderen om ervaringen uit te wisselen.

15 december 2017 | Draagdoeken

Hoe gebruik je de draagdoek en tot welke leeftijd kun je de draagdoek gebruiken voor je ukkie? Deze en vele andere vragen m.b.t. het gebruiken van een draagdoek voor je baby worden vanochtend beantwoord door een draagdoek-consulente van het CJG. Natuurlijk krijg je ook een demonstratie ‘draagdoek-dragen’.


Vragen stellen of gewoon even ontspannen

Tijdens het Ouder & Kind Café kun je al je vragen stellen over de ontwikkeling en opvoeding van je baby, dreumes of peuter. Vaak staat er één onderwerp centraal. Denk hierbij aan taalontwikkeling of mediaopvoeding. De bibliotheek werkt dan samen met een deskundige op dat vlak. Andere keren is er een gezellige activiteit voor de kinderen. Het is geen probleem als je wat later bent of eerder weggaat. Loop gerust binnen, het café is gratis. Het Ouder & Kind Café wordt in veel van onze bibliotheken georganiseerd, meestal op een vaste ochtend in de maand.

Vragen? Mail naar info@biblionetgroningen.nl.