Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Ouder & Kind Café Zuidhorn

Datum: 16 februari 2018
Aanvang: 10:00 uur
Locatie: Bibliotheek Zuidhorn

Ouder & Kind Café

Een fijne plek voor een kop koffie en een praatje met ruimte voor je kindje om te spelen. Het Ouder & Kind Café is een gratis activiteit speciaal voor ouders en kinderen van 0-4 jaar. Je ontmoet er andere ouders van jonge kinderen om ervaringen uit te wisselen.

16 februari 2018

Vandaag geen centraal onderwerp bij het Ouder & Kind Café, maar ruimte om elkaar te ontmoeten. Voor vragen is er een verpleegkundige aanwezig. Een vaste vrijwilligster kan op je kind letten, voorlezen of samen spelen.


Vragen stellen of gewoon even ontspannen

Tijdens het Ouder & Kind Café kun je al je vragen stellen over de ontwikkeling en opvoeding van je baby, dreumes of peuter. Vaak staat er één onderwerp centraal. Denk hierbij aan taalontwikkeling of mediaopvoeding. De bibliotheek werkt dan samen met een deskundige op dat vlak. Andere keren is er een gezellige activiteit voor de kinderen. Het is geen probleem als je wat later bent of eerder weggaat. Loop gerust binnen, het café is gratis. Het Ouder & Kind Café wordt in veel van onze bibliotheken georganiseerd, meestal op een vaste ochtend in de maand.

Vragen? Mail naar info@biblionetgroningen