Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Logo GGD Groningen - 100-jarig jubileum
Waar ben je naar op zoek?

Voorlezen in de bieb Stadskanaal

Datum: 16 mei 2018
Aanvang: 10:00 uur
Locatie: Bibliotheek Stadskanaal

Ouder & Kind Café

Een fijne plek voor een kop koffie en een praatje met ruimte voor je kindje om te spelen. Het Ouder & Kind Café is een gratis activiteit speciaal voor ouders en kinderen van 0-4 jaar. Je ontmoet er andere ouders van jonge kinderen om ervaringen uit te wisselen.

16 mei 2018 | Voorlezen

Kom naar het dreumesuurtje in de bibliotheek. We lezen voor uit een prentenboek en doen leuke spelletjes en activiteiten. Dit keer staat het boek ‘Waar is Kikker?’ van Max Velthuijs centraal.


Lekker luisteren en spelen

De meeste kinderen zijn dol op voorgelezen worden. Zeker als het een uitje is waarvoor ze speciaal ergens naartoe gaan. Voorlezen in de bieb is zo’n speciaal moment. Laat ze lekker luisteren naar een mooi of spannend verhaaltje, terwijl je zelf een kopje koffie of thee drinkt. Of bijvoorbeeld rondsnuffelt tussen de boeken of een tijdschrift leest. Tijdens veel voorleesactiviteiten kunnen de kinderen ook knutselen en kleurplaten kleuren. Voorlezen in de bieb wordt in veel van onze bibliotheken georganiseerd, meestal op een vast moment in de maand of de week.

Vragen over Voorlezen in de bieb?

Neem dan contact op met de klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt.