Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

GGD Groningen wijzigt vaccinatielocaties Novavax en Janssen

Geplaatst op: 20 mei 2022

20 mei 2022

De vaccins Novavax en Janssen zijn niet meer verkrijgbaar in Hanzeplaza Groningen. Mensen kunnen met Novavax gevaccineerd worden aan Osloweg 55 in Groningen en aan Zwaaikom 20 in Veendam. Het Janssenvaccin wordt gegeven aan Osloweg 55 Groningen.

Novavax en Janssen op afspraak
Mensen kunnen met Novavax gevaccineerd worden na het maken van een afspraak via telefoonnummer 0800 – 0171. Voor het maken van een afspraak voor het Janssen-vaccin kunnen mensen bellen naar 0800 – 1295. De openingstijden zijn te vinden op de pagina Locaties corona-vaccinaties.

Novavax
Novavax is een eiwitvaccin tegen corona. Het is een alternatief voor mensen die twijfelen over een inenting met een vaccin van BioNTech/Pfizer, Moderna of Janssen. Meer informatie over Novavax is te lezen op de pagina van de Rijksoverheid.

Janssen
Het coronavaccin van Janssen is een zogenoemd vector-vaccin. Aan een bestaand, onschuldig verkoudheidsvirus wordt een klein stukje van de genetische code van het coronavirus toegevoegd. Meer informatie over Janssen is te lezen op de pagina van de Rijksoverheid.