Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

GGD opent coronatestlocatie aan Zeewinde in stad Groningen

Geplaatst op: 5 oktober 2022

5 oktober 2022

Op dinsdag 18 oktober 2022 opent GGD Groningen een coronatestlocatie aan de Zeewinde 1 in de stad Groningen. Deze locatie bevindt zich op het bedrijventerrein ’t Witte Lam. De locatie wordt eerst in gebruikgenomen als testlocatie. Daarnaast wordt deze locatie ook geschikt gemaakt om te vaccineren.

Testlocatie Europaweg sluit

GGD Groningen sluit de testlocatie aan de Europaweg 8 door het aflopen van het huurcontract. Op maandag 17 oktober 2022 worden hier de laatste coronatesten afgenomen. Vanaf dinsdag 18 oktober ontvangen onze medewerkers je graag aan de Zeewinde 1 in Groningen.

Locatie Zeewinde

De locatie aan de Zeewinde 1 is vanaf dinsdag 18 oktober 2022 elke dag open van 9.00 tot 16.00 uur. Na het maken van een afspraak kun je hier terecht voor een PCR-test. Een afspraak maak je door te bellen met 0800 1202 of via www.coronatest.nl.

Wanneer testen bij GGD Groningen?

Bij klachten die passen bij corona, doe je altijd een zelftest. Er zijn mensen waarbij een zelftest niet voldoende is. Het advies is om een PCR-test bij GGD Groningen te doen als je:

• Zorgmedewerker bent.
• Inwoner van een verpleeghuis of een andere instelling met kwetsbare personen bent (boven de 70 jaar of met een ernstige afweerstoornis).
• Thuis woont en naar de dagbesteding gaat (boven de 70 jaar of met een ernstige afweerstoornis).
• Geen zelftest kunt doen, ook niet met hulp van anderen.
• Een herstelbewijs nodig hebt.