Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

GGD start met GroeiGids app

Geplaatst op: 17 februari 2020

De GroeiGids app geeft (aanstaande) ouders inzicht bij de ontwikkeling, gezondheid en opvoeding van hun kind. Vanaf het moment van een kinderwens tot en met de puberteit. Vanaf maandag 17 februari 2020 gaat GGD Groningen de GroeiGids app actief aanbieden aan alle ouders in de provincie Groningen.

Betrouwbare informatie en vraagbaak
De app is een onderdeel van het GroeiGids-platform. In de app vind je uitgebreide en betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden.

Herinnering voor later
Je kunt de ontwikkeling van je kind gemakkelijk bijhouden in de GroeiGids app. Denk hierbij aan de groei, het doorbreken en wisselen van tanden en jeugdvaccinaties. Door het toevoegen van foto’s en filmpjes kunnen ouders een mooie herinnering voor later maken en hebben ze alle gegevens over hun kind(eren) altijd bij de hand.

Doel
Het doel van de GroeiGids app is om ouders meer inzicht te geven in en regie te bieden bij de groei en ontwikkeling van hun kind(eren).

Download de app gratis
De GroeiGids app is gratis te downloaden! Voor een iphone in de App Store en anders in de Google Play Store. Wil je eerst meer weten? Ga naar www.groeigids.nl of bekijk de video over de GroeiGids app.

Banner GroeiGids app