Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

40 dagen geen alcohol, doe mee met ‘IkPas’

Geplaatst op: 27 februari 2019

Minder alcohol drinken. Voor veel mensen was dit hét voornemen voor 2019. In de praktijk blijkt het vaak moeilijk om vol te houden. Dat is niet erg. Gelukkig kun je op elk moment in het jaar een frisse start maken, bijvoorbeeld door mee te doen aan IkPas!

Ga de uitdaging aan: 40 dagen geen alcohol

IkPas is een initiatief waarbij je dertig of veertig dagen stopt met drinken. Een maand lang geen alcohol drinken heeft niet alleen persoonlijke voordelen, ook ben je een voorbeeld in je directe omgeving zoals je kinderen, familie en vrienden. Benieuwd wat het jou op gaat leveren? Ga de uitdaging aan!

De 30 dagen-periode is gestart per 2 januari 2019. Heb je deze gemist? Geen probleem, dit jaar is er een tweede kans. Op 6 maart start de periode waarbij je 40 dagen stopt met drinken.

Ga jij de uitdaging aan?

Je kunt je aanmelden via www.ikpas.nl. Ruim 10.000 deelnemers gingen je al voor! Door je aan te melden, krijg je toegang tot unieke informatie die alleen beschikbaar is voor deelnemers en kan je gebruik maken van de ‘IkPas-coach’: een persoonlijke vraagbaak voor als je advies nodig hebt op moeilijke momenten.

Bekijk hier de campagnevideo van IkPas.