Tekstgrootte
kleiner groter

Logopedie op het consultatiebureau

Op het consultatiebureau wordt uw kind door een arts of verpleegkundige van ons onderzocht. Dit onderzoek wordt gedaan met behulp van de SNEL, een korte vragenlijst over de spraak-en taalontwikkeling.

Wij onderzoeken in veel gemeenten in de provincie Groningen kinderen op het consultatiebureau. Dit zijn de gemeenten Appingedam, Bedum, Delfzijl, de Marne, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Leek, Loppersum, Oldambt, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Winsum en Zuidhorn.
 

Taalstandaard

Als uw kind een matige of ernstige achterstand heeft, wordt uw kind uitgebreider onderzocht. Dit onderzoek, de taalstandaard, wordt door onze logopedist bij u thuis uitgevoerd.

Uw kind wordt tijdens het spelen geobserveerd. Aan u als ouder(s) wordt gevraagd om met uw kind te spelen. Eventueel kan de logopediste met uw kind spelen. Verder worden er enkele vragen over uw kind gesteld. Als ouder(s) wordt u dus nauw bij het onderzoek betrokken. Na afloop wordt het onderzoek met u besproken en krijgt u advies.
 

Contact

Hebt u een vraag over logopedie op het consultatiebureau? Neemt u dan contact met ons op. Telefoon 050 367 49 90. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur. Of gebruik het e-mailformulier logopedie.

Deel deze pagina op

Afspraak maken

050 367 49 90

Telefonisch advies

050 367 49 91

Alleen WhatsApp

06 105 65 212

ma t/m vr 09:00 - 17:00 uur