Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Inloopspreekuur consultatiebureau

Wil je graag een keer vaker naar het consultatiebureau komen? Maak dan gebruik van het inloopspreekuur van het consultatiebureau. Tijdens het inloopspreekuur kun je zonder afspraak langskomen. Een bezoek aan het inloopspreekuur is gratis.

Verpleegkundig inloopspreekuur

Tijdens het verpleegkundig inloopspreekuur is de jeugdverpleegkundige aanwezig. Je kunt je vragen stellen over de verzorging, voeding en opvoeding van je kind.

Medisch inloopspreekuur

Tijdens het medisch inloopspreekuur is de jeugdarts van het consultatiebureau aanwezig. Je kunt aan hem of haar je vragen stellen over de ontwikkeling en gezondheid van je kind.

Niet alle consultatiebureaus hebben een medisch inloopspreekuur. Heeft jouw consultatiebureau geen medisch spreekuur en wil je daar wel gebruik van maken? Neem dan contact op met GGD Groningen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 050 367 49 91.

Inentingen

Je kunt je kind laten inenten tijdens het verpleegkundig én het medisch inloopspreekuur. Alleen in Ulrum, Warffum en Pekela is voor vaccinaties een afspraak met de jeugdverpleegkundige nodig.