Tekstgrootte
kleiner groter

Nieuwe expositie GGD Groningen

Vanaf woensdag 23 november worden nieuwe schilderijen tentoongesteld en te koop aangeboden in de hal van GGD Groningen. De schilderijen zijn gemaakt door deelnemers van het Twaalfde Huis: dit zijn mensen met verslavingsproblematiek uit de stad Groningen. 

Met het houden van deze tentoonstelling wordt aandacht gevraagd voor mensen met verslavingsproblematiek. De naam van de expositie is daarom ‘Tussen wal en schip’. Door een zinvolle dagbesteding aan te bieden zorgt het Twaalfde Huis ervoor dat deze mensen juist niet tussen wal en schip vallen. 

Over het Twaalfde Huis
Het Twaalfde Huis biedt (als onderdeel van Werk Pro) dagbesteding aan mensen met zware verslavingsproblematiek en dan met name drugs. De deelnemers hebben vaak op meer dan één gebied problemen en kunnen daar niet op eigen kracht uitkomen. Het Twaalfde Huis zorgt voor deze mensen voor structuur, duidelijkheid en aandacht. Dit doen ze door werk aan te bieden dat naar eigen draagkracht mag worden ingevuld. Als dagbesteding worden ook schilderlessen aangeboden. Van de opbrengst van het verkochte werk wordt weer nieuw schildermateriaal aangeschaft. 

Over de verkoopexpositie
Op het Hanzeplein zijn de ingelijste schilderijen tijdens kantooruren vrijblijvend te bezichtigen en te koop voor 50 euro. Ook zijn er posters à 15 euro te koop van het grote schilderij ‘Tussen wal en schip’. De werken zijn persoonlijk uitgekozen door de directeur van GGD Groningen, dhr. Jos Rietveld, en zullen van 23 november 2016 tot en met 10 februari 2017 te zien zijn. 
U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen. 

Expositie GGD Groningen Tussen Wal en Schip 2016.

Deel deze pagina op

Contact

050 367 40 00

E-mail - Twitter - Facebook

Reizigersvaccinaties

050 367 43 77

Alleen WhatsApp

06 105 65 212

ma t/m vr 09:00 - 17:00 uur