Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Nieuwe locatie in Oosterparkwijk Groningen

Geplaatst op: 1 november 2019

WIJ Oosterparkwijk is verhuisd. Wethouder Bloemhoff opende op donderdag 31 oktober de deuren van de voormalige Simon van Hasseltschool. Aan de Heesterpoort 1 zitten nu het WIJ-team en het consultatiebureau van GGD Groningen gevestigd.

Wilma Helmantel, werkzaam als jeugdverpleegkundige bij GGD Groningen, is blij met de nieuwe locatie. Wilma: “Het ziet er prachtig uit. Ons consultatiebureau vormt een onderdeel van het WIJ-team. Hier werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en een assistente die de groei en ontwikkeling van de kinderen uit de wijk volgen. De samenwerking tussen de GGD en de collega’s van WIJ Groningen is goed. Nu we samen in een gebouw zitten, kunnen we nòg gemakkelijker allerlei activiteiten op elkaar afstemmen, zoals het Ouder-kindcafé, de huiskamer, peuterdans, het inloopspreekuur en Centering Parenting.”

Bij de Jeugdgezondheidszorg van GGD Groningen kunt u terecht met al uw vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien van kinderen tot 18 jaar. De basisvaccinaties van het Rijksvaccinatieprogramma krijgen kinderen uit de Oosterparkwijk ook van GGD Groningen op deze nieuwe locatie.

Meer informatie vindt u op wij.groningen.nl en/of op ggd.groningen.nl.