Tekstgrootte
kleiner groter

GGD Groningen organiseert gespreksavonden over vaccinaties

GGD Groningen merkt dat er verschillende ouders zijn die twijfelen of ze er goed aan doen om hun kind te laten vaccineren. Tijdens de reguliere afspraken op het consultatiebureau worden er diverse vragen over gesteld. De GGD vindt het belangrijk om uitgebreid met ouders over vaccinaties te kunnen spreken. Omdat er tijdens het bezoek op het consultatiebureau beperkte tijd is om vragen te beantwoorden, organiseert GGD Groningen nu aparte gespreksavonden over dit onderwerp.

Gespreksavonden ‘Vragen over vaccinaties’

De avonden zijn met name bedoeld voor ouders die twijfelen of ouders die graag meer willen weten over de redenen achter het vaccineren. Het rijksvaccinatieprogramma zal kort worden toegelicht en daarna is er ruimte voor ouders om persoonlijke vragen te stellen aan de arts. Deze vragen kunnen gaan over verschillende vaccinaties uit het landelijk rijksvaccinatieprogramma: dit betreffen vaccinaties bedoeld voor kinderen van 0 t/m 13 jaar. Reizigersvaccinaties komen tijdens deze avond niet aan de orde.

Op verschillende plaatsen

GGD Groningen is er voor de gehele provincie en daarom zijn er drie verschillende plaatsen uitgekozen waar de avonden worden georganiseerd. De aanvang is om 20:00.

  • Dinsdagavond 26 september in Bedum: de Vlijt 6.
  • Donderdagavond 28 september in Veendam: Jan Salwaplein 3.
  • Donderdagavond 5 oktober in Groningen: Eikenlaan 288-6.

Aanmelden

De gespreksvonden zijn kosteloos te bezoeken. Aanmelden kan via .

Deel deze pagina op

Contact

050 367 40 00

E-mail - Twitter - Facebook

Reizigersvaccinaties

050 367 43 77

Alleen WhatsApp

06 105 65 212

ma t/m vr 09:00 - 17:00 uur