Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Uitnodigingen vaccinatie HPV en meningokokken ACWY verstuurd

Geplaatst op: 5 september 2019

Begin september 2019 versturen we de uitnodigingsbrieven voor de najaarscampagne vaccinatie HPV, tegen baarmoederhalskanker, én de uitnodigingsbrieven voor de inhaalronde vaccinatie meningokokken ACWY. Iedereen die in aanmerking komt voor vaccinatie, krijgt een brief in de bus.

Doelgroepen

  • Voor de 2e HPV-vaccinatie van dit jaar nodigen we uit: alle meisjes in de provincie Groningen die in 2019 13 jaar worden.
    Ook meiden van 16 en 17 jaar, die nooit eerder een HPV-vaccinatie hebben gehaald, krijgen een uitnodiging.
  • Voor de inhaalronde Meningokokken ACWY nodigen we uit: alle jongeren in de provincie Groningen, geboren tussen 1 januari 2001 en 31 december 2005, die deze vaccinatie in het voorjaar nog niet hebben gehaald.

Oproepschema’s
Kijk hier voor een overzicht van priklocaties, tijdstippen en data: Oproepschema najaarscampagne HPV-vaccinaties oktober 2019.

Kijk hier voor een overzicht van priklocaties, tijdstippen en data: Oproepschema inhaalronde Meningokokken ACWY oktober 2019.

Meer informatie
Voor informatie over HPV-vaccinaties kun je terecht op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

De meest gestelde vragen over meningokokken ACWY vind je hier. En meer informatie staat ook op de website van het RIVM.

Vragen?
Met vragen over dit bericht of over de uitnodigingsbrief kun je terecht bij de Telefonische Advisering van GGD Groningen.
We zijn telefonisch en per Whatsapp bereikbaar: maandag t/m vrijdag, 8.00 – 17.00 uur
Telefoon: 050 367 4991
Whatsapp: 06 10 56 52 12