Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Prostitutie

Je werkt in de prostitutie en hebt daardoor veel seksuele contacten. De kans dat je een soa oploopt is daarmee groter. Een condoom beschermt niet volledig tegen soa’s als herpes genitalis of genitale wratten. Bovendien kan een condoom kapot gaan of afglijden. Het is dan ook van belang dat je je regelmatig laat testen.

Gratis testen en inenten voor sekswerkers

Werk je achter het raam, als escort, in een massagesalon, in een club of thuis? Laat je gratis testen en vaccineren. Je bent welkom op het inloopspreekuur van GGD Groningen om je kosteloos te laten onderzoeken op soa’s en hiv en je te laten inenten tegen hepatitis B. Ook kun je advies vragen, bijvoorbeeld over anticonceptie.

Wat houdt een soa-test in?

Een soa-test bestaat uit een gesprek met een verpleegkundige en een onderzoek door een arts. Je krijgt een inwendig onderzoek om je te testen op chlamydia en gonorroe. Ook krijg je een bloedonderzoek om je te testen op syfilis, hiv en eventueel hepatitis B.

Wanneer en waar is het inloopspreekuur prostitutie?

Iedere donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur is er een inloopspreekuur voor sekswerkers, behalve op feestdagen. Een afspraak maken is niet nodig. Tijdens het spreekuur kun je ons telefonisch bereiken via 050 367 40 98.

Het spreekuur is bij GGD Groningen, Hanzeplein 120 in Groningen (tegenover de hoofdingang van het UMCG).

Buiten het spreekuur kun je maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 11.30 uur bellen met 050 367 40 83.