Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Testlocatie MartiniPlaza sluit op 18 oktober a.s.

Geplaatst op: 11 oktober 2021

11 oktober 2021 

Testlocatie MartiniPlaza sluit 18 oktober a.s.

Op 18 oktober a.s. gaat de GGD-teststraat in MartiniPlaza dicht. Stadjers kunnen dan voor een coronatest bij de GGD terecht op de testlocatie aan de Europaweg. Vaccinatie is nog wel mogelijk bij MartiniPlaza.

XL teststraat MartiniPlaza

De teststraat opende in november 2020. In goede samenwerking met evenementenlocatie MartiniPlaza heeft GGD Groningen deze teststraat kunnen realiseren. Als eerste in Nederland kwam hier een XL teststraat, waaraan ook lokale en regionale organisaties meewerkten. In zestien straten konden Groningers zich laten testen. In totaal zijn hier 220.000 testen afgenomen. MartiniPlaza start nu de eigen activiteiten en evenementen weer op. Daarom sluit de teststraat van GGD Groningen.

Testen

Groningers die zich willen laten testen kunnen terecht op de testlocatie aan de Europaweg. Deze is dagelijks geopend van 9.00 – 16.30 uur.

Vaccineren op MartiniPlaza

GGD Groningen gaat op MartiniPlaza voorlopig door met vaccineren. Vaccinatie met en zonder afspraak is hier dagelijks mogelijk van 9.00 – 16.30 uur. De vaccinatielocatie is bereikbaar via de ingang aan de Leonard Springerlaan 2.

Gele boekje

Het is nog steeds mogelijk om je vaccinaties te laten registreren in het gele boekje. Iedereen uit de provincie Groningen die eerder vaccinaties kreeg bij de GGD kan langskomen voor deze registratie op de vaccinatielocatie in MartiniPlaza.