Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Vaccinatielocatie Hanze Plaza heropend voor najaarscampagne

Geplaatst op: 13 september 2022

13 september 2022

Maandag 19 september a.s. begint de najaarscampagne. Mensen met een verhoogd risico op ernstige ziekte bij een coronabesmetting en zorgmedewerkers met patiƫnten- of cliƫntencontact krijgen als eerste een uitnodiging voor de herhaalprik met het aangepaste vaccin. Voor deze najaarscampagne wordt de locatie Hanze Plaza aan de Protonstraat 16 in Groningen heropend.

Locatie Hanze Plaza

Er is gekozen voor het heropenen van de locatie Hanze Plaza, zodat GGD Groningen alle inwoners binnen redelijke tijd de herhaalprik tegen corona kan aanbieden.

De vaccinatielocatie aan Protonstraat is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn rolstoelen voor mensen die slecht ter been zijn.

Zes vaccinatielocaties

In totaal zijn er 6 locaties waar je de najaarsprik met aangepast vaccin kunt halen. Klik hier voor de adresgegevens met actuele openingstijden.

Herhaalprik alleen op afspraak

De herhaalprik tegen corona is in eerste instantie alleen op afspraak mogelijk. Een afspraak kan online of telefonisch worden gemaakt. Het telefoonnummer staat in de uitnodigingsbrief.

Wie is wanneer aan de beurt?

Vanaf 13 september 2022 krijgt de groep 60+ een uitnodigingsbrief. Zorgmedewerkers krijgen half september een uitnodiging via hun werkgever. Vanaf oktober 2022 volgt de zogenoemde griepprikgroep. De groep 12 t/m 59 jaar krijgt daarna een oproep. Kijk voor meer informatie op de Rijksoverheid.nl.