Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Gezondheidscijfers GGD Groningen online

GGD Groningen biedt gemeenten en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de gezondheid van Groningers via ggdgroningen.incijfers.nl

GGD Groningen beschikt over zeer veel data, onder andere verzameld via vragenlijstonderzoeken. Gemeenten ontvingen voorheen diverse rapporten of konden deze downloaden via de website van GGD Groningen.

Met de website ggdgroningen.incijfers.nl kan iedereen nu gemakkelijk en interactief informatie downloaden over zijn of haar eigen gemeente. Alle informatie over de publieke gezondheid in de provincie Groningen is nu gebundeld op één plek.

Hoe werkt ggdgroningen.incijfers.nl?

De website bevat als startpunt een dashboard met verschillende onderwerpen. Door op de plaatjes te klikken, kunt u meer informatie over een bepaald thema opvragen. Er is extra aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de cijfers, zodat het voor de bezoeker eenvoudig is om de informatie te vinden.

De website wordt continu aangevuld, uitgebreid en geactualiseerd, zodat iedereen direct gebruik kan maken van de meest recente gegevens.