Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Werkt de Gezonde School-aanpak?

Geplaatst op: 27 november 2017

Op 9 januari 2018 opent de ZonMw-subsidieronde voor evaluatieonderzoek naar de effecten van de Gezonde School aanpak. De bedoeling is dat deze oproep kennis oplevert over de invloed van de Gezonde School aanpak op de schoolomgeving, leefstijl en de gezondheid van leerlingen.

Mede op basis van de uitkomsten en aanbevelingen van de TNO voorstudie “Mogelijkheden voor effectonderzoek Gezonde School aanpak”, is deze subsidieoproep tot stand gekomen. Deze subsidieronde wordt gefinancierd uit het ZonMw-programma Opvoeding en Onderwijs, onderdeel van het vijfde Preventieprogramma. In de subsidieoproep vindt u vanaf 9 januari 2018 informatie over het onderzoeksthema, randvoorwaarden en beoordelingsprocedure. Houd de ZonMw-subsidiekalender in de gaten.

Informatiebijeenkomst

In een informatiebijeenkomst die 8 februari 2018 zal plaatsvinden, wordt de subsidieoproep toegelicht. Geïnteresseerden kunnen vragen stellen over de inhoud en de procedures en kennis met elkaar maken. Ook geven leden van het landelijke programmateam Gezonde School een toelichting op de Gezonde School aanpak. In december volgt meer informatie over het programma en hoe u zich voor deze bijeenkomst aan kunt melden.

Bron en meer informatie: zonmw.nl