Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Gemeente Eemsdelta

Cadanz Welzijn

Cadanz Welzijn werkt in Eemsdelta aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen.
Waar iedereen een bijdrage kan en mag leveren omdat in Eemsdelta ieder mens telt.

Jongerenwerk Cadanz Welzijn

Cadanz Welzijn verzorgt het jongerenwerk in de gemeente Eemsdelta. De jongerenwerkers organiseren met en voor jongeren activiteiten, zoals bijvoorbeeld lasergamen, workshops (DJ’s, Rap, dans etc.), voetbaltoernooien en nog veel meer. In Appingedam en Delfzijl is een jongerencentrum waar je altijd langs kunt komen, gewoon om te chillen maar ook om je talenten te ontwikkelen.

Daarnaast kun je de jongerenwerkers vinden op de scholen en in de dorpen en wijken van de gemeente Eemsdelta. Je kunt ook bij het jongerenwerk terecht met vragen over drank/ drugs, seksualiteit of als het even niet zo lekker met je gaat. De jongerenwerker biedt een luisterend oor en gaat samen met jou kijken naar een oplossing.

Je kunt de jongerenwerkers vinden via Facebook en Instagram, maar je kan natuurlijk ook altijd bellen of appen.

Jimmy’s

Ook heeft de gemeente Eemsdelta een Jimmy’s, waar je als jongere tussen 12 en 25 jaar binnen kan lopen met al je ideeën, vragen en initiatieven. De vrijwilligers van Jimmy’s proberen proberen je zo goed mogelijk te helpen met alles waar jij een vraag over hebt. Of wil je iets organiseren? Muziek maken? Samen sporten of hulp bieden aan anderen? Samen maken er wat van! Kijk op de website voor meer informatie, de openingstijden en de locatie.

Jong Goud Eemsdelta

Kijk op de Facebookpagina voor meer informatie over Jong Goud Eemsdelta.

Humanitas

Humanitas is een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten voor iedereen die een steuntje kan gebruiken. Vrijwilligers bieden aandacht, betrokkenheid en vertrouwen door het bieden van gezelschap, samen eropuit gaan of door praktisch iets te betekenen. Wil jij iets betekenen voor een ander of heb je zelf behoefte aan steun? Kijk dan hier voor meer informatie en waar je terecht kan in jouw gemeente.

Huis voor de sport

Huis voor de Sport Groningen maakt zich sterk voor een actieve en gezonde leefstijl in de provincie Groningen. Huis voor de sport is een maatschappelijke organisatie en biedt mogelijkheden voor verenigingen, onderwijs, gemeenten en bedrijven. Meer informatie vind je op de website.

Sport4connect

Sport4connect zet zich in voor meer kansen voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Loop jij vast op school? Weet je niet wat je wilt? 2BE! kan je helpen! Met een programma vol leuke en uitdagende workshops gaan we samen met jou aan de slag om een toekomst plan te maken, waar jij blij van wordt. We helpen je ook om erachter te komen wat je goed kan. Kijk voor meer informatie op de website van Sport4connect.

Beweegloket

Vind je het lastig om in beweging te komen? Het beweegloket is bedoeld voor mensen die zo lang mogelijk in beweging willen blijven en daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Inwoners kunnen gratis voor hulp of advies terecht bij de beweegcoach van het loket. Er is een beweegloket te vinden in Appingedam, Delfzijl, Spijk en Wagenborgen. Klik op de plaatsnaam voor meer informatie.