Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Logo GGD Groningen - 100-jarig jubileum

Gezond op reis

Ga je op reis en heb je vragen over welke vaccinaties je nodig hebt? Je kunt voor advies en reisvaccinaties bij GGD Groningen terecht. Wij zijn aangesloten bij GGD Reisvaccinaties, een initiatief van GGD’en in Nederland.

Over het meningokokkenvaccin

Voor een meningokokkenvaccinatie kunnen er per 14 september 2018 geen nieuwe afspraken meer worden ingepland op de afdeling reizigersvaccinatie. Dit komt door de schaarste van het meningokokken vaccin. Vaccinatie voor meningokokken is in Nederland niet urgent en is op termijn wel weer mogelijk. Voor mensen die bijvoorbeeld gaan werken in een ziekenhuis in Afrika of andere bijzondere reisdoelen zijn wel vaccinaties beschikbaar bij de GGD Groningen. Voor mensen die vragen hebben over meningokokken en de beschikbaarheid vragen we de update op onze website in de gaten te houden.

Reiswebshop

Ken je de reiswebshop van ggdreisvaccinaties.nl al? Hier vind je allerlei artikelen voor een gezonde vakantie.

Direct een afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken of telefonisch via de afsprakenlijn voor reizigers op 050 367 43 77. Je kunt bellen van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 16.30 uur, op vrijdagen van 8.30 tot 13.00 uur. Je vraag aan ons mailen kan ook. Hiervoor gebruik je het contactformulier.