Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Over GGD Groningen

Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn. Gezond zijn is ook meedoen in de maatschappij, sociale contacten hebben en een gevoel van controle over je eigen leven kunnen ervaren.

Het motto van GGD Groningen is ‘Samen werken aan gezondheid’. Zo’n 450 GGD-professionals werken dagelijks aan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van alle inwoners van de provincie Groningen. Dit doen wij namens alle Groninger gemeenten. Preventie en positieve gezondheid zijn daarbij belangrijke aandachtspunten.

Om een beeld te krijgen van wat wij allemaal doen, kun je het overzicht dienstverlening GGD Groningen (pdf, 17 MB)  of onze filmpjes bekijken.

Bekijk hier het organogram van GGD Groningen (pdf, 511 kB).

Als je een suggestie of een compliment voor ons hebt, horen we dat graag. Als je niet tevreden bent over het werk van GGD Groningen, kun je een klacht indienen.

Heb je bijvoorbeeld een klacht over GGD Groningen of over het gedrag van een GGD-medewerker? Je kunt dit op twee manieren kenbaar maken: mondeling en schriftelijk.

Bespreken ontevredenheid

Je kunt je ontevredenheid bespreken met de medewerker zelf, of met zijn of haar leidinggevende. We zoeken dan samen naar een oplossing. Ben je niet tevreden over deze oplossing, dan kun je bellen met onze klachtenfunctionaris: 050 367 4000.

Schriftelijke klacht

Je kunt ons een brief of een e-mail sturen met je klacht. Vermeld daarbij je naam, je adres en de datum waarop je schrijft. Beschrijf zo goed mogelijk je klacht: wanneer gebeurde het, over welke medewerker gaat het en wat is er precies aan de hand?

Stuur je liever een brief? Deze kan naar onderstaand adres:

GGD Groningen,
t.a.v. de klachtenfunctionaris
Postbus 584
9700 AN Groningen

Binnen 5 werkdagen neemt de klachtenfunctionaris telefonisch contact met je op over je klacht. Wanneer je klacht is opgelost, krijg je hierover bericht.

Weet je niet wat je moet doen en heb je hulp nodig? Stuur dan een mail naar klachtenggd@groningen.nl. Ons doel is om zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden.

Lees hier de klachtenregeling van GGD Groningen (pdf, 645 kB).

GGD Groningen laat ieder jaar een publieksjaarverslag verschijnen.

Bij GGD Groningen werken we met elkaar aan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van alle inwoners van de provincie Groningen. Heb je vragen over werken bij GGD Groningen of het volgen van een stage? Neem dan contact met ons op. Of bekijk de vacatures.

In het document GGD Publieke gezondheid in de regio Groningen Ontwikkelperspectief 2017-2020 lees je in welke richting GGD Groningen zich de komende jaren beweegt.

GGD Groningen bestaat 100 jaar in 2019! Ter gelegenheid hiervan gaat reporter Rob Mulder elke maand voor ons op stap.

Januari 2019: GGD Groningen 100 jaar! Nieuwjaarsontbijt voor alle medewerkers

 

Februari 2019: Gezond Gehoor

 

Maart 2019: Het belang van vaccinaties

 

April 2019: Open Huis GGD Groningen

 

Mei 2019: Teken

 

Juni 2019: Reisvaccinaties

 

Juli 2019: Sekspret en soa’s

Augustus 2019: Gezond leren eten met moestuintjes

September 2019

Oktober 2019

November 2019

December 2019

 

 

 

GGD Groningen gaat zorgvuldig om met privacygevoelige gegevens. In het Privacyreglement GGD Groningen (pdf, 1.46 MB) lees je hoe we met de privacy van je persoonsgegevens omgaan.

GGD Groningen gebruikt het programma ZIVVER voor het veilig mailen van privacygevoelige informatie. Bekijk de pagina ‘Veilig mailen’.

Heb je naar aanleiding van de privacy van je persoonsgegevens nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees hier onze inkoopvoorwaarden (pdf, 707 kB).

Lees hier onze leveringsvoorwaarden (pdf, 668 kB).