Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Gemeente Midden-Groningen

Kwartier Zorg en welzijn 

Kwartier Zorg en Welzijn is de organisatie voor welzijn in Midden-Groningen. Ben je benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Kijk hier voor het aanbod. Daarnaast worden er ook activiteiten georganiseerd. In de agenda zie je wat en wanneer.

Jongerenwerk Kwartier zorg en welzijn

Bij het jongerenwerk kun je terecht voor informatie en advies over alles wat je als jongere bezig houdt. We helpen je, zodat je betere keuzes in je leven kan maken. Wij gaan er vanuit dat alle jongeren een (verborgen) kracht of talent hebben. Samen zorgen we ervoor dat je jouw talent goed benut. We zijn er ook voor jou als je een steuntje in de rug kan gebruiken. Ook kunnen jongeren bij ons terecht als ze ideeën hebben over invulling van hun vrije tijd en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

MDT Make a Move

Voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar uit de gemeente Midden-Groningen. Ga 80 uur aan de slag met je talent of het ontdekken van je talenten in een leuke en gezellige omgeving. Meer informatie? Kijk op de website van Make a Move.

Jongerencentrum Amovement

Dit is de plek waar je terecht kunt voor vrijetijdsbesteding, talentontwikkeling, jeugdcultuur, informatie en advies en verschillende activiteiten. Activiteiten worden georganiseerd door jongeren met ondersteuning van een jongerenwerker. Ook het jongerencentrum wordt voor en door jongeren gedraaid, tijdens inloop tijden is er altijd een jongerenwerker aanwezig. Wil je langskomen of meer weten? Check onze Instagrampagina en stuur een bericht (DM).
Adres jongerencentrum Amovement: Nieuweweg 4, Hoogezand.

Jongeren Participatiegroep

De JPG is een groep enthousiaste jongeren die zich bezig houdt met het organiseren van verschillende activiteiten. Zij organiseren onder anderen themafeesten, voorlichtingen, workshops en sportactiviteiten.

Studio

Voor jongeren die zich aangetrokken voelen tot de Urban- / HipHop- /Rapcultuur is er een professionele opnamestudio ingericht in Amovement. Meer informatie over de activiteiten van Amovement je hier.

Humanitas

Humanitas is een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten voor iedereen die een steuntje kan gebruiken. Vrijwilligers bieden aandacht, betrokkenheid en vertrouwen door het bieden van gezelschap, samen eropuit gaan of door praktisch iets te betekenen. Wil jij iets betekenen voor een ander of heb je zelf behoefte aan steun? Kijk dan hier voor meer informatie en waar je terecht kan in jouw gemeente.

Huis voor de sport

Huis voor de Sport Groningen maakt zich sterk voor een actieve en gezonde leefstijl in de provincie Groningen. Huis voor de sport is een maatschappelijke organisatie en biedt mogelijkheden voor verenigingen, onderwijs, gemeenten en bedrijven. Meer informatie vind je op de website van Huis voor de Sport.