Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Gemeente Pekela

De Badde

Woon je in de gemeente Pekela? Dan is De Badde er voor jouw welzijn. Je kan er terecht met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, de leefbaarheid in je wijk of dorp, (vrijwilligers)werk & participatie en mantelzorg. Samen met een heel team zetten zij zich in om jouw eigen kracht en talenten te versterken, zodat jezelf de regie hebt en grip houdt over jouw eigen leven. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Kijk op de website van de Badde.

Jongerenwerk De Badde
Heb je behoefte aan een gesprek, wil je hulp bij een probleem op school of thuis, wil je ontdekken welke sport bij je past of wil sterker in je schoenen staan? Neem contact op met De Badde.

Humanitas

Humanitas is een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten voor iedereen die een steuntje kan gebruiken. Vrijwilligers bieden aandacht, betrokkenheid en vertrouwen door het bieden van gezelschap, samen eropuit gaan of door praktisch iets te betekenen. Wil jij iets betekenen voor een ander of heb je zelf behoefte aan steun? Bekijk de lokale website van Humanitas voor meer informatie.