Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Gemeente Veendam

Welzijnsorganisatie DeBasis

Noord West op z’n best
DeBasis werkt in het project ‘Noord West op z’n best’ samen met wooncoörperatie Acantus, commissie huurzaken, Rwlp en de gemeente. Gezamenlijk gaan we met de bewoners van Noordwest – in rondom Vrederustlaan, de Topstraat en de Minervastaat – aan de slag. Lees hier wat er allemaal te doen is in de buurthuiskamer.

Ontmoeting
Soms heb je behoefte aan gezelschap, afleiding of een vorm van ondersteuning. Ontmoeting is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Ontmoeten biedt gezelligheid. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een praatje of om een krant te lezen. Ook kun je deelnemen aan leuke activiteiten. Klik hier om te zien waar de ontmoetingen plaatsvinden en wat je kunt verwachten.

Beste Buur Noord
Beste Buur Noord is samen koffie drinken en samen eten. De koffie is gratis en voor een heerlijke maaltijd betaal je slechts € 3. Kijk hier voor meer informatie over Beste Buur Noord.

Activiteiten
In de buurt is altijd wel een leuke activiteit te vinden om naar toe te gaan. Spelletjes doen, gezellig een kop koffie drinken, samen wandelen. het kan allemaal! Kijk hier voor meer informatie over activiteiten van DeBasis.

Talententraining
leder mens ervaart in zijn leven wel eens een moment van: ‘Is dit het nou?’ Bij de talententraining krijg je handvatten aangereikt om los te breken uit vastgeroeste patronen. Ben jij op zoek naar zelfvertrouwen en eigenwaarde? Met elkaar gaan we op ontdekkingsreis om de kracht in jezelf weer terug te vinden. Klik hier voor meer informatie over de talententraining.

Jongerenwerk
DeBasis biedt gratis ondersteuning en hulp aan jongeren tot 23 jaar. Of je nu behoefte hebt aan een gesprek, hulp wilt bij het organiseren van een activiteit, wilt ontdekken welke sport bij je past of sterker in je schoenen wil staan: we helpen je graag!

Jongerencentrum Break!
Jongerencentrum Break is er voor jou! Een eigen chillplek waar je na schooltijd en op een aantal avonden langs kunt komen. Je kunt bij Break! hangen en chillen maar je ook meedoen met (het organiseren van) allerlei activiteiten en projecten. Kijk hier voor meer informatie en openingstijden of op de Facebookpagina van Jongerencentrum Break.

Veendam Beweegt

Op de website van Veendam Beweegt vind je alles over sporten en bewegen in de gemeente Veendam. Zo vind je een lijst met sportclubs en verenigingen, een overzicht van openbare beweeglocaties en is er informatie over sporten en bewegen te lezen. Samen brengen we Veendam meer in beweging!

Humanitas

Humanitas is een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten voor iedereen die een steuntje kan gebruiken. Vrijwilligers bieden aandacht, betrokkenheid en vertrouwen door het bieden van gezelschap, samen eropuit gaan of door praktisch iets te betekenen. Wil jij iets betekenen voor een ander of heb je zelf behoefte aan steun? Kijk dan hier voor meer informatie en waar je terecht kan in jouw gemeente.

Huis voor de Sport

Huis voor de Sport Groningen maakt zich sterk voor een actieve en gezonde leefstijl in de provincie Groningen. Huis voor de sport is een maatschappelijke organisatie en biedt mogelijkheden voor verenigingen, onderwijs, gemeenten en bedrijven. Meer informatie vind je op de website van Huis voor de Sport.