Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Gemeente Veendam

Welzijnsorganisatie de Compaen

Noord West op z’n best
Compaen werkt in het project ‘Noord West op z’n best’ samen met wooncoörperatie Acantus, commissie huurzaken, Rwlp en de gemeente. Gezamenlijk gaan we met de bewoners van Noordwest – in rondom Vrederustlaan, de Topstraat en de Minervastaat – aan de slag. Lees hier wat er allemaal te doen is in de buurthuiskamer.

Ontmoeting
Soms heeft u behoefte aan gezelschap, afleiding of een vorm van ondersteuning. Ontmoeting is er voor u, voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Ontmoeten biedt u gezelligheid. U kunt er terecht voor een kopje koffie, een praatje maken of een krantje lezen. Ook kunt u deelnemen aan leuke activiteiten. Klik hier om te zien waar de ontmoetingen plaatsvinden en wat u kunt verwachten.

Beste Buur Noord
Beste Buur Noord is samen koffie drinken en samen eten. De koffie is gratis en voor een heerlijke maaltijd betaalt u slechts € 3,-. Kijk hier voor meer informatie.

Activiteiten
Vanuit Compaen worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals dansen, sjoelen en gymnastiek. Kijk hier voor meer informatie over het aanbod.

Talententraining
leder mens ervaart in zijn leven wel eens een moment van: ‘Is dit het nou?’ Bij de talententraining krijg je handvatten aangereikt om los te breken uit
vastgeroeste patronen. Ben jij op zoek naar zelfvertrouwen en eigenwaarde? Met elkaar gaan we op ontdekkingsreis om de kracht in jezelf weer terug te vinden. Klik hier voor de flyer met meer informatie.

Positieve gezondheid
Compaen werkt vanuit het gedachtegoed van ‘Positieve Gezondheid’: het vermogen om je aan te passen en de eigen regie te voeren bij de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven. We zijn ervan overtuigd dat mensen weten wat kwaliteit van leven voor hen betekent. Vanuit positieve gezondheid worden er activiteiten georganiseerd waaronder wandelclubs, maaltijd kringen, bewegen voor ouderen. Kijk hier voor meer informatie.

Jongerenwerk
De jeugd heeft de toekomst! Onze jongerenwerkers zetten zich dan ook vol overgave in voor de tieners en jongvolwassenen in onze gemeente. Voor jou dus! Wil je sterker in je schoenen staan? Heb je moeite op de juiste hulp te vinden? Heb je het gevoel dat je leven je door de vingers glipt? Of wil je gewoon een lekkere plek om te chillen? Compaen helpt jou de juiste hulp te vinden! Kijk hier hoe je contact kan opnemen.

Jongerencentrum Break!
Jongerencentrum Break! is er voor jou! Een eigen chillplek, waar je na schooltijd en op een aantal avonden  langs kunnen komen. Je kunt bij Break! hangen en chillen maar je ook meedoen met (het organiseren van) allerlei activiteiten en projecten. Kijk hier voor meer informatie en openingstijden of op de facebookpagina.

Veendam Beweegt
Op de website van Veendam Beweegt vind je alles over sporten en bewegen in de gemeente Veendam. Zo vind je een lijst met sportclubs en verenigingen, een overzicht van openbare beweeglocaties en is informatie te lezen over sporten en bewegen. Samen brengen we Veendam meer in beweging!

Humanitas
Humanitas is een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten voor iedereen die een steuntje kan gebruiken. Vrijwilligers bieden aandacht, betrokkenheid en vertrouwen door het bieden van gezelschap, samen eropuit gaan of door praktisch iets te betekenen. Wil jij iets betekenen voor een ander of heb je zelf behoefte aan steun? Kijk dan hier voor meer informatie en waar je terecht kan in jouw gemeente.

Huis voor de sport
Huis voor de Sport Groningen maakt zich sterk voor een actieve en gezonde leefstijl in de provincie Groningen. Huis voor de sport is een maatschappelijke organisatie en biedt mogelijkheden voor verenigingen, onderwijs, gemeenten en bedrijven. Meer informatie vind je op de website.