Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Gemeente Westerwolde

Welzijn Westerwolde

Maatschappelijk werk
Welzijn Westerwolde ondersteunt jou bij het oplossen of verminderen van problemen. Want iedereen heeft wel eens problemen waarvoor de hulp van een ander nodig is. Afhankelijk van jouw vraag krijg je informatie, advies, steun, begeleiding. Een verwijsbrief is niet nodig, de hulpverlening is gratis.

Jongeren
Welzijn Westerwolde is er voor jeugd- en jongeren tot 23 jaar oud en heeft vijf jongerencentra in de gemeente Westerwolde.

Ouderen
Het ouderenwerk van Welzijn Westerwolde draagt bij aan het zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en aan het vergroten van de zelfredzaamheid van ouderen. Dat gebeurt door ouderen te informeren over mogelijkheden voor ondersteuning en ook is er een uitgebreid aanbod aan activiteiten op diverse locaties in de gemeente. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Activiteiten
Welzijn Westerwolde organiseert allerlei activiteiten. Werelddansen, spelletjes als bingo, klaverjassen en kaarten, koffieochtenden, wandelclubjes en handwerken. Er is voor ieder wat wils. Kijk op de website onderaan de pagina voor de activiteiten georganiseerd per plaats.

Westerwolde Beweegt

De gemeente Westerwolde bevordert een gezondere leefstijl voor jong en oud. Het team van Westerwolde Beweegt bestaat o.a. uit gedreven vakleerkrachten, sportcoaches, een beweegcoach en sportconsulenten met hart voor de zaak! Op Westerwolde Beweegt vind je het gehele sportaanbod voor jongeren, volwassenen en ouderen in de gemeente.

Humanitas

Humanitas is een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten voor iedereen die een steuntje kan gebruiken. Vrijwilligers bieden aandacht, betrokkenheid en vertrouwen door het bieden van gezelschap, samen eropuit gaan of door praktisch iets te betekenen. Wil jij iets betekenen voor een ander of heb je zelf behoefte aan steun? Bekijk de lokale website voor meer informatie.