Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Suggestie, compliment of klacht indienen

Als je een suggestie of een compliment voor ons hebt, horen we dat graag. Als je niet tevreden bent over het werk van GGD Groningen, kun je een klacht indienen.

Heb je bijvoorbeeld een klacht over GGD Groningen of over het gedrag van een GGD-medewerker? Je kunt dit op twee manieren kenbaar maken: mondeling en schriftelijk.

Mondelinge klacht

Je kunt je klacht bespreken met de medewerker zelf, of met zijn of haar leidinggevende. We zoeken dan samen naar een oplossing.
Ben je niet tevreden over deze oplossing, dan kun je bellen met onze klachtenfunctionaris, op telefoonnummer 050 367 4000.

Schriftelijke klacht

Je kunt ons een brief schrijven of een e-mail sturen met je klacht. Vermeld daarbij je naam, je adres en de datum waarop je schrijft. Beschrijf zo goed mogelijk je klacht: wanneer gebeurde het, over welke medewerker gaat het en wat is er precies aan de hand?

Stuur je liever een brief? Dat kan op het volgende adres, ter attentie van de klachtenfunctionaris.

GGD Groningen
Postbus 584
9700 AN
Groningen

Binnen vijf werkdagen neemt de klachtenfunctionaris telefonisch contact met je op over je klacht. Wanneer je klacht is opgelost, krijg je hierover bericht. De klachtenfunctionaris kan je klacht ook voorleggen aan de klachtencommissie.

Weet je niet wat je moet doen en heb je hulp nodig? Stuur dan een mail naar klachtenggd@groningen.nl. Ons doel is om zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden.

Klachtencommissie GGD Groningen

Je kunt je klacht ook rechtstreeks voorleggen aan de Klachtencommissie GGD Groningen. Deze commissie heeft een onafhankelijke voorzitter. Voor deze procedure geldt een wettelijke termijn van tien weken. Je kunt je klacht in dit geval richten aan de ambtelijk secretaris van de Klachtencommissie GGD, Antwoordnummer 374, 9700 WB Groningen.

Lees hier de pdf over de klachtenregeling van GGD Groningen.