Tekstgrootte
kleiner groter

Wat biedt GGD Groningen?

Wij hebben ruime ervaring met het vaccineren van verschillende beroepsgroepen. Uw medewerkers kunnen individueel of als groep gevaccineerd worden tegen de infectieziekten hepatitis A, hepatitis B en tetanus.

Aanbod van GGD Groningen

  • Individueel advies
  • Vaccinaties
  • Aanleg van een medisch dossier
  • Bewijs van inenting (internationaal vaccinatieboekje)
  • Interpretatie van de individuele titerwaarde (waarde van de antistoffen in het bloed) en mogelijk daaruit voortvloeiend een vervolgadvies door de arts infectieziekten

Vaccineren

Medewerkers kunnen individueel een afspraak maken op onze vaccinatielocatie. Bij groepen vanaf 10 personen kunnen medewerkers groepsgewijs op onze vaccinatielocatie komen. Bij groepen vanaf 40 personen kunnen wij op locatie komen vaccineren.

Betaling

U als werkgever ontvangt per periode achteraf een verzamelfactuur van ons. Van alle medewerkers die bijvoorbeeld in de maand april zijn geweest, krijgt u aan het eind van april of begin mei een verzamelfactuur.

Spreekuren voor vaccinaties en advies

Wij houden spreekuren in Groningen. Uw medewerkers kunnen het spreekuur alleen bezoeken nadat ze een afspraak hebben gemaakt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe u uw medewerkers kunt beschermen? Neem dan contact met ons op. Telefoon: 050 367 40 00. Vraag naar de afdeling Reizigersadvisering.

Deel deze pagina op