Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Gezondheidscijfers GGD Groningen

GGD Groningen biedt gemeenten en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de gezondheid van Groningers via de website ggdgroningen.incijfers.nl.

Op deze website kan iedereen gemakkelijk en interactief informatie downloaden over zijn of haar eigen gemeente. Alle informatie over de publieke gezondheid in de provincie Groningen is nu gebundeld op 1 plek.

Hoe werkt de website GGD Groningen in cijfers?

De website heeft als startpunt een dashboard met verschillende onderwerpen. Door op de afbeeldingen te klikken, kunt u meer informatie over een bepaald onderwerp opvragen. Er is extra aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de cijfers, zodat het voor de bezoeker eenvoudig is om de informatie te vinden. De website wordt continu aangevuld, uitgebreid en geactualiseerd, zodat iedereen direct gebruik kan maken van de meest recente gegevens.

Monitor Dienstverleningsovereenkomsten

GGD Groningen heeft met alle 10 gemeenten in de provincie Groningen een dienstverleningsovereenkomst (DVO) gemaakt. De rapportage van de kwantitatieve en kwalitatieve duiding van deze dienstverleningsafspraken zijn te vinden op de website Monitor DVO.

Hoe werkt de Monitor DVO?

De website heeft als startpunt een dashboard met verschillende onderwerpen. Door op de afbeeldingen te klikken, kunt u informatie over een bepaald onderwerp opvragen. De kwantitatieve data worden 2 keer per jaar toegevoegd aan het dashboard. Elk jaar in april vindt de kwantitatieve en kwalitatieve duiding plaats over het gehele voorafgaande jaar.

De website Monitor DVO is alleen toegankelijk voor de gemeenten in de provincie Groningen. De website is beveiligd met een wachtwoord. Gemeenten kunnen inloggen met het wachtwoord dat GGD Groningen aan hen heeft verstrekt.

Kunt u niet inloggen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.