Tekstgrootte
kleiner groter

Moeders Informeren Moeders

Voor het eerst moeder...
MIM biedt een luisterend oor

Word je binnenkort moeder van je eerste kind of ben je net voor het eerst moeder geworden? Dan is Moeders Informeren Moeders (MIM) misschien iets voor jou. Vooral bij je eerste baby kun je als moeder - hoe blij je ook bent met je kind - veel vragen hebben. Waarom huilt mijn baby zo? Wanneer kan ik even rustig douchen? Drinkt mijn baby wel genoeg? Doe ik het als moeder wel goed? Hoe combineer ik werk en gezin? Met al dit soort vragen kun je terecht bij de moeders van MIM.

Hoe werkt MIM?

MIM brengt moeders van een eerste kind in contact met moeders die al kinderen hebben. Als je je hebt aangemeld, gaat MIM op zoek naar een moeder die goed bij jou past en die bij jou in de buurt woont. Deze moeder komt elke maand bij je op bezoek. Ze neemt de tijd om naar je verhalen te luisteren en helpt je om bij vragen of twijfels goed je eigen keuzes te maken.

Misschien heb je weinig vragen, maar ben je vaak alleen thuis en lijkt het je fijn om andere moeders te leren kennen. Of misschien wil je naar buiten met je baby, maar niet in je eentje. De MIM-moeder gaat graag met je op pad. Ook kun je naar een van de ontmoetingsgroepen gaan die MIM organiseert.

Geen kosten

Moeders Informeren Moeders is gratis. Je contact met een moeder van MIM kan starten tijdens je zwangerschap of direct na de geboorte van je eerste kind. Mocht het niet klikken, dan zoekt MIM een andere moeder voor jou.

Meer informatie, aanmelden en vrijwilliger worden

  • Wil je meer weten over MIM? 
  • Word je of ben je voor het eerst moeder en ben je geïnteresseerd in MIM? 
  • Heb je al veel ervaring als moeder en wil je je kennis en ervaringen delen met moeders die net hun eerste kind hebben gekregen?

Neem dan gerust contact op met Julliet Schreuder, coördinator MIM.
Telefoon: 050 367 49 92 of  06 31 63 19 27 (Whatsappen mag ook)
E-mail:

Je leest de informatie over Moeders Informeren Moeders ook in de folder Moeders Informeren Moeders (PDF, 1,16 MB).

Deel deze pagina op

Downloaden

Meer informatie

050 367 49 92