Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Logopedie op de basisschool

Kinderen worden in groep 2 door een logopedist van GGD Groningen onderzocht op stem-, spraak- en/of taalproblemen. Dit onderzoek gebeurt op jouw verzoek of op verzoek van de leerkracht.

Wij doen dit in een groot gedeelte van de provincie Groningen. Dit zijn de gemeenten Appingedam, Bedum, Delfzijl, de Marne, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Leek, Loppersum, Oldambt, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Winsum en Zuidhorn.

Schriftelijke toestemming van ouders

Als ouder(s) geef je schriftelijke toestemming voor het onderzoek door een logopedist van GGD Groningen. Na afloop van het onderzoek neemt de logopedist contact met je op over de resultaten. Zit jouw kind in een andere groep op de basisschool en heb je twijfels over de spraak- en taalontwikkeling van je kind? Vraag dan een onderzoek aan.

Meer informatie over logopedie op de basisschool

Is je kind jonger dan acht jaar? Dan is er de cursus Je kind helpen met leren praten. Wil je meer weten over logopedie op de basisschool? Neem dan contact met ons op via 050 367 49 90. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur.