Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Waar ben je naar op zoek?

Vaccinatie voor beroepsgroepen

U bent werkgever en u ziet uw werknemers het liefst gezond. Uw medewerkers worden in hun dagelijkse werk blootgesteld aan verschillende infectieziekten. In sommige sectoren lopen werknemers grotere risico’s om besmet te worden. Volgens het Burgerlijk Wetboek en het Arbobesluit bent u als werkgever verplicht om uit te zoeken welke vaccinaties uw werknemers nodig hebben om het besmettingsgevaar binnen uw bedrijf te minimaliseren. Dat maakt deel uit van de verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie.

GGD Groningen helpt u hier graag bij, met advies en met vaccinaties. Wij adviseren om per situatie een risico-inventarisatie te doen en daarmee te bepalen of vaccinatie voor uw medewerkers is aanbevolen. De adviezen en vaccinaties voor specifieke beroepsgroepen worden gegeven door de medewerkers van de afdeling Reizigersadvisering van GGD Groningen.

Beroepsgroepen en infectieziekten

Mensen die vanwege hun beroep in contact komen met bloed, bloedproducten of lichaamsvocht, lopen het risico op besmetting met een infectieziekte. GGD Groningen adviseert om per situatie een risico-inventarisatie te doen en daarmee te bepalen of vaccinatie voor uw medewerkers is aanbevolen.

GGD Groningen vaccineert beroepsgroepen

GGD Groningen heeft ervaring met het vaccineren van verschillende beroepsgroepen. Uw medewerkers kunnen individueel of als groep gevaccineerd worden tegen de infectieziekten hepatitis A, hepatitis B en tetanus. Onze professionals bieden individueel advies, leggen een medisch dossier aan en verstrekken een bewijs van inenting.
Online een afspraak maken kan via de website GGD Beroepsvaccinaties.

Veel mensen komen door hun beroep in contact komen met bloed, bloedproducten of lichaamsvocht. Hierdoor lopen zij het risico om besmettelijke ziekten op te lopen en te verspreiden.

De beroepsgroepen die extra risico lopen, staan op de website GGD Beroepsvaccinaties.

Medewerkers kunnen individueel een afspraak maken via de website GGD Beroepsvaccinaties. Bij groepen vanaf 10 personen kunnen medewerkers groepsgewijs worden gevaccineerd. Bij groepen vanaf 40 personen komen wij desgewenst naar u toe.

Kijk voor meer informatie op de website GGD Beroepsvaccinaties.

De kosten zijn onder andere afhankelijk van het aantal te vaccineren werknemers en de gewenste vaccinatielocatie. Als werkgever ontvangt u per maand een gespecificeerde verzamelfactuur van GGD Groningen.

Kijk voor informatie over prijzen op de website GGD Beroepsvaccinaties.

Als u een offerte wilt ontvangen, vul dan het formulier voor werkgevers in op de website GGD Beroepsvaccinaties.

Wij houden spreekuren in Groningen, aan het Hanzeplein 120. Uw medewerkers kunnen het spreekuur bezoeken, nadat ze een afspraak via de website GGD Beroepsvaccinaties hebben gemaakt.

Wilt u een grote groep werknemers laten vaccineren? Of uw medewerkers op een andere locatie laten vaccineren?
Vul dan uw bedrijfsgegevens in op het formulier op de website van GGD Beroepsvaccinaties.
U ontvangt daarna z.s.m. een reactie met offerte van ons.