Tekstgrootte
kleiner groter

Inloopspreekuur

Wilt u graag een keer vaker naar het consultatiebureau komen? Maak dan gebruik van het inloopspreekuur van het consultatiebureau. Tijdens het inloopspreekuur kunt u zonder afspraak langs komen. Een bezoek aan het inloopspreekuur is gratis.

Twee soorten inloopspreekuren

Er zijn twee soorten inloopspreekuren; het verpleegkundig inloopspreekuur en het medisch inloopspreekuur.
 

Verpleegkundig inloopspreekuur

Tijdens het verpleegkundig inloopspreekuur is de wijkverpleegkundige aanwezig. U kunt aan de wijkverpleegkundige uw vragen stellen over de verzorging, voeding en opvoeding van uw kind. 
 

Medisch inloopspreekuur

Tijdens het medisch inloopspreekuur is de arts van het consultatiebureau aanwezig. U kunt aan de arts uw vragen stellen over de ontwikkeling en gezondheid van uw kind.

Niet alle consultatiebureaus hebben een medisch inloopspreekuur. Heeft uw consultatiebureau geen medisch spreekuur, maar wilt u daar wel gebruik van maken? Neem dan contact op met GGD Groningen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.
Telefoon: 050 367 49 91.
 

Uw kind laten vaccineren tijdens inloopspreekuur

U kunt uw kind laten vaccineren tijdens het verpleegkundig en het medisch inloopspreekuur. Alleen in Ulrum en Warffum moet u voor vaccinaties een afspraak maken met de wijkverpleegkundige.
 

Groeiboekje mee

Komt u naar het inloopspreekuur? Neem dan het groeiboekje van uw kind mee. 
 

Waar en wanneer?

Wilt u weten waar en wanneer het inloopspreekuur is? Klik hieronder op de gemeente waar u woont, voor de dag en het tijdstip van het inloopspreekuur.

Appingedam Haren Slochteren
Bedum Hoogezand-Sappemeer Stadskanaal
Bellingwedde Leek Ten Boer
Delfzijl Loppersum Veendam
De Marne Marum Vlagtwedde
Eemsmond Menterwolde Winsum
Groningen Oldambt Zuidhorn
Grootegast Pekela

 

Contact

Heeft u vragen over het inloopspreekuur? U kunt ze stellen aan de medewerkers van het consultatiebureau. U kunt ook contact opnemen met GGD Groningen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Telefoon: 050 367 49 91.

Deel deze pagina op

Afspraak maken

050 367 49 90

Telefonisch advies

050 367 49 91

Online afspraak

Serviceportaal GGD