Tekstgrootte
kleiner groter

Over GGD Groningen

Samen werken aan gezondheid. Dat is de lijfspreuk van GGD Groningen. Gezond zijn is voor ons namelijk meer dan alleen ‘niet ziek zijn’. Ook meedoen, welzijn en veiligheid zijn voor ons onderdelen van gezondheid.

GGD Groningen Hanzeplein

We werken veel samen. Binnen de GGD en met vele partners. En we werken natuurlijk voor én met alle gemeenten in de provincie Groningen. Dit doen we zoveel mogelijk lokaal, dus dichtbij.

GGD Groningen voert namens de 23 Groninger gemeenten taken uit op het gebied van collectieve preventie en publieke gezondheid. Bij GGD Groningen werken ruim 450 mensen dagelijks aan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van alle burgers in de provincie Groningen.

Sinds 2000 voert de GGD ook publieke gezondheidstaken uit voor asielzoekers.

Dienstverleningsoverzicht

Bekijk of download hier het actuele dienstverleningsoverzicht van GGD Groningen (pdf 12 MB)

Organogram

Download hier het organogram (pdf 65 kB) van GGD Groningen.

Koers GGD

In het Ontwikkelperspectief 2017-2020 'Publieke gezondheid in de regio Groningen' (pdf 3MB) leest u in welke richting de GGD zich de komende jaren beweegt.

Vacatures

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze openstaande vacatures.

Privacyreglement

We vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de privacygevoelige gegevens van onze cliënten. Daarom hebben wij een privacyreglement.

Klacht of suggestie

Als u niet tevreden bent over het werk van GGD Groningen, kunt u een klacht indienen. Ook als u een suggestie voor ons heeft, horen we dat graag.

Deel deze pagina op

Contact

050 367 40 00

Contactformulier